Hos oss er telefonen din og dataene på denne i trygge hender.

Mobiltelefonene våre er kanskje noe av det mest personlige vi har, og når den blir skadet kan det lett bli både dyrt og vanskelig hvis den havner i feil hender. mobylife er et autorisert merkeverksted for all mobiltelefoni. Våre rutiner for hemmelighold, sikkerhet og kvalitet er i henhold til telefonprodusentens retningslinjer og håndbøker. Hos oss er telefonen din garantert i trygge hender. 

Image

Autorisert og ESD-beskyttet merkeverksted 

Vi er autorisert av alle de store mobilprodusentene og vi utfører både garantireparasjoner og bytte av skjerm i henhold til produsentenes anvisninger. Som en autorisert partner får vi direkte tilgang til opplæring, reservedeler og spesialverktøy rett fra produsentene. Alle våre verksteder er i tillegg beskyttet mot statisk elektrisitet, slik at enheten din er beskyttet mot feil som kan oppstå ved en elektrisk utladning mot kretskortet. ESD-beskyttelsen (Electro Static Discharge) omfatter alt fra gulv, sko, klær og stoler til plastforklær og verktøyene vi benytter. 

Image

Raskt og trygt med kunden i fokus

I våre servicebutikker kan vi løse enklere problemer mens du venter eller koser deg med en kopp kaffe. Du kan også opprette en serviceordre på nettet og sende inn den skadde mobiltelefonen din med posten. I de fleste tilfellene sender vi tilbake enheten din like god som ny allerede samme dag. Hvis vi mot formodning skulle være nødt til å vente på reservedeler, så vil du høre fra oss med en gang. Og du kan alltid følge bestillingen din på nettet.  

Image

Selvsagt bruker vi originaldeler og du beholder produsentens garanti 

mobylife bruker kun originaldeler fra produsentene. Alle våre reparasjoner har en 3 måneders garanti på deler og utført arbeid. Siden vi er et autorisert serviceverksted opprettholder du garantien fra produsenten. Den garantien er det lurt å beholde hvis det skulle oppstå en produksjonsfeil i senere tid. 

Velkommen til en verden av kunnskap og trygghet hos oss på mobylife!

Autorisert merkeverksted for

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

 

 

ISO 9001 ISO 14001