Personvernerklæring

Introduksjon

mobylife er sterkt forpliktet til å beskytte persondata. Denne personvernerklæringen beskriver hvorfor, hvordan og hva slags persondata vi samler inn og hva vi bruker dem til. Den gjelder persondata som gis til oss, både av personene selv eller andre. 

Persondata er all informasjon i forbindelse med en identifisert eller identifiserbar levende person. Persondataene som gis til oss, brukes for å kunne levere og måle tjenestene vi leverer. 

Persondata som er gitt til oss, kan deles med de forskjellige leverandørene, enhetsprodusentene og partnerne våre for behandling.

Når vi samler inn og bruker persondata, er vår policy å være gjennomsiktig om hvorfor og hvordan vi behandler persondata.

 

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Danmark

mobylife DK A/S, Business ID: 38294709

Telefon: +45 70 20 75 76

Sverige

mobylife AB, Business ID: 556467-4454

Telefon: +46 40-430030

Norge

mobylife AS, Business ID: 992036850 

Telefon: +47 32 24 28 70

Finland

mobylife Oy, Business ID: 2324965-0

Telefon: +358 9 565 5730

 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Persondataene vi lagrer

Vi lagrer følgende persondata fra personer som har brukt tjenestene våre:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

For å føre et register over tjenestene vi leverer må vi også lagre enhetsinformasjon, slik som:

  • Merke
  • Modell
  • IMEI-kode
  • Serienummer
  • Kjøpsdato
  • Feilbeskrivelse

Vi fører også et register over bestilte tjenester, ordreleveringer og informasjon om fakturering.

 

Hvor lenge lagres persondataene mine?

For persondata, er oppbevaringspolicyen 90 dager. Dette betyr at systemene våre automatisk skriver over persondataene fra tjenestebestillinger etter 90 dager fra ordren er gjennomført. Dette gjelder ikke persondata som kanskje lagres på fakturaene, da vi har andre lovfestede forpliktelser til å oppbevare denne informasjonen. Men all fakturainformasjon er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer i selskapet vårt. For ordrer som er opprettet i systemet vårt, men som vi aldri har mottatt, skriver vi over alle persondata etter 30 dager fra siste oppdatering.

 

Hvor lagres persondataene mine?

Våre kunderegistre med persondata lagres i databaser på servere på sikre steder i Danmark og Finland. 

 

Hvem har tilgang til persondataene mine?

For at vi skal kunne levere tjenestene våre til deg, må våre medarbeidere ha mulighet for å få tilgang til persondataene dine i systemene våre. Men vi har begrenset tilgangen ved å definere brukerroller i systemene våre med rettigheter basert på jobbfunksjoner. Medarbeidere hos våre kanalpartnere som bruker tjenesteportalen vår, kan også overvåke ordreutviklingen under reparasjonsprosessen og dermed få tilgang til persondata. Men i så henseende har vi også personlig pålogging for hver medarbeider.

 

Med hvem og hvorfor deles mine persondata?

Vi må dele noe av persondataene med tredjeparter for å kunne levere tjenestene våre. Siden vi er autorisert av produsenter, har vi inngått et kontraktsforhold med dem og er bundet av forpliktelser til å dele persondataene i ordrene våre med produsenten av enheten din. For betalingstransaksjoner, må vi dele persondata med leverandører av betalingsløsninger. For å kunne sende ordrene tilbake til eierne sine må vi dele persondata med logistikkpartnerne våre. 

For å overvåke og analysere nettrafikk, må nettsidene våre ha installert Google Analytics, som betyr at vi samler inn bruksdata og informasjonskapsler. Disse dataene deles med Google slik at de kan utarbeide rapporter om aktiviteter og dele dette med andre Google-tjenester. 

For å stadig forbedre tjenestetilbudet vårt og kundeopplevelsen vår deler vi også ordrenummer, e-post og kundenavn med TrustPilot slik at de kan hjelpe oss med å samle inn tilbakemeldinger fra personer som har kjøpt eller brukt tjenestene våre. 

 

Personers rettigheter og hvordan man utøver dem

Som den registrerte, har du visse rettigheter, og vi er ansvarlig for å sikre at du kan utøve disse rettighetene når du mottar tjenester fra oss. All datalagring og -behandling hos oss er underlagt ditt samtykke, og du har rett til å trekke tilbake dette samtykket når som helst. For spørsmål om persondata eller for å utøve rettighetene dine som den registrerte, kan du kontakte vår lokale kundestøtte eller sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Tilgang til persondata

Du har rett til å få tilgang til persondata som oppbevares av oss som behandlingsansvarlig. Denne rettigheten kan utøves ved å sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Endringer på persondata

For å oppdatere persondata som er sendt til oss, kan du kontakte kundestøtten i ditt land eller sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sletting av persondata

Som den registrerte, har du i visse situasjoner rett til å få persondataene dine slettet. Denne rettigheten kan utøves ved å sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Spørsmål eller klager

Vennligst kontakt vår lokale kundestøtte eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Autorisert merkeverksted for

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

 

 

ISO 9001 ISO 14001